Horeko

Solución de gestión de restaurantes y planificación de personal

Calificación general

4,5 /5
(16)
Relación calidad-precio
4,8/5
Funciones
4,4/5
Facilidad de uso
4,4/5
Asistencia al cliente
4,6/5

100%
Un ha recomendado esta aplicación
Ordenar por

Opiniones de 16

Guillem
Calificación general
  • Sector: Hostelería
  • Tamaño de la empresa: 2-10 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 10.0 /10

Valuable addition to any business.

Revisado el 25/3/2021

Puntos a favor

Saves me a lot of time and streamlines my operation.

Puntos en contra

The screen is a little large so can be a bit difficult to place in a small establishment.

Respuesta de Horeko Traducir a español

Thanks! Awesome review.

Hans
Calificación general
  • Sector: Hostelería
  • Tamaño de la empresa: 11-50 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 8.0 /10

La Sonnerie

Revisado el 6/10/2020

Geweldige ervaring met een super slim systeem

Puntos a favor

roosters plannen , recepten invoeren. ze kunne onderling ruilen

Puntos en contra

er worden dagen online trainingen ect georganiseerd, ik zou graag een training willen aangeven en tijd zodat ik zou kunnen. de medewerkers kunnen zover ik weet niet zien wanneer andere coleega s vakantie hebben aangevraagd

Respuesta de Horeko Traducir a español

Thank you. We will get back on your question. ^Sjoerd

Twan
Calificación general
  • Sector: Hostelería
  • Tamaño de la empresa: 51-200 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 8.0 /10

New hospitality standard

Revisado el 3/3/2020

good

Puntos a favor

The easy use for the employees. And the easy implementation

Puntos en contra

speed. The screen in the kitchen is really slow sometimes.

Respuesta de Horeko Traducir a español

Hello Twan,The Horeko team thanks you for your positive review! We will keep on innovating to stay "the new hospitality standard"

Daan
Calificación general
  • Sector: Hostelería
  • Tamaño de la empresa: 51-200 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Facilidad de uso
  • Probabilidad de recomendación 8.0 /10

Fijn en gemakkelijk systeem

Revisado el 29/9/2021

Puntos a favor

Zeer uitgebreid systeem voor alles van HACCP tot en met roosters. Gemakkelijk om temperaturen te controleren / registreren.

Puntos en contra

Het enige nadeel is het toetsenbord op het beeldscherm. Deze valt soms weg of je klikt net mis waardoor je opnieuw moet beginnen.

Respuesta de Horeko Traducir a español

Bedankt Daan! Ik neem even contact met je op over het toetsenbord. ^Sjoerd

Henk
Calificación general
  • Sector: Hostelería
  • Tamaño de la empresa: 51-200 empleados
  • Software usado A diario durante Más de un año
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 9.0 /10

Erg handige keuken tool

Revisado el 25/6/2022

Wij zijn er blij met de sticker en recepten functie.

Puntos a favor

In een tijd avn personeels schaarste en het steeds weer moeten inwerken van nieuwe werknemers is Horeko ideaal.

Puntos en contra

Het kost veel tijd om alles er in te zetten en niet elke leveranciers zitten er in. Ook niet alle ean artikelen (dit voor de allergenen).

Respuesta de Horeko Traducir a español

Thanks!

Wouter
Calificación general
  • Sector: Hostelería
  • Tamaño de la empresa: 51-200 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 10.0 /10

Het verdient zichzelf terug

Revisado el 5/12/2021

Puntos a favor

Gebruiksgemak, inzichtelijk maken van kosten en prijzen

Puntos en contra

De kosten van het systeem zijn niet laag.

Respuesta de Horeko Traducir a español

Bedankt! ^Sjoerd

Björn
Calificación general
  • Sector: Hostelería
  • Tamaño de la empresa: 11-50 empleados
  • Software usado A diario durante Más de un año
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 5.0 /10

Horeko review

Revisado el 27/7/2021

Veel minder papierwerk en handmatig schrijfwerk nodig

Puntos a favor

Handig in gebruik alles duidelijk leesbaar en makkelijk te vinden

Puntos en contra

Hij slaat soms vast dan moet je het programma afsluiten en opnieuw opstarten

Respuesta de Horeko Traducir a español

Bedankt Bjorn! Tof dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven. ^Sjoerd

Oby
Calificación general
  • Sector: Hostelería
  • Tamaño de la empresa: 11-50 empleados
  • Software usado A diario durante Más de un año
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 9.0 /10

Horeko

Revisado el 20/10/2020

Puntos a favor

Gemak van administratie bijhouden, urenadministratie, gemak van gerechten bijhouden

Puntos en contra

Niet van toepassing, werkt allemaal naar behoren en zeer tevreden

Respuesta de Horeko Traducir a español

Hi Oby! Thank you for the review. Awesome! ^Sjoerd

Femke
Calificación general
  • Sector: Hospital y atención sanitaria
  • Tamaño de la empresa: 11-50 empleados
  • Software usado Semanalmente durante Más de dos años
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 10.0 /10

Onmisbaar binnen je bedrijf

Revisado el 31/1/2022

Puntos a favor

Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en daardoor perfect binnen ons leerwerk bedrijf. Onze deelnemers werken goed met Horeko en kunnen hierdoor perfect werken.

Puntos en contra

Ik kan geen nadelen benoemen voor de software.

Respuesta de Horeko Traducir a español

Thanks!

Huub
Calificación general
  • Sector: Servicios e instalaciones recreativas
  • Tamaño de la empresa: 51-200 empleados
  • Software usado Semanalmente durante Más de dos años
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Facilidad de uso
  • Probabilidad de recomendación 8.0 /10

Fijne software

Revisado el 27/8/2020

Puntos a favor

Het is gemakkelijk te begrijpen. Dat ik op mijn mobiele telefoon met dezelfde software werk als de tablet waarmee ik inklok is prettig.

Puntos en contra

Niet van toepassing. Ik ervaar horeko als zeer prettig.

Respuesta de Horeko Traducir a español

Hallo Huub, bedankt voor je feedback! ^Sjoerd

Soraya
Calificación general
  • Sector: Restaurantes
  • Tamaño de la empresa: 11-50 empleados
  • Software usado A diario durante 1-5 meses
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 8.0 /10

Fijn programma

Revisado el 25/11/2021

Over het algemeen ben ik zeer te spreken over horeko, ook het presentje dat wij achteraf kregen viel erg in de smaak. Het is een fijn programma om mee te werken, duidelijk en niet al te moeielijk.

Puntos a favor

Het is makkelijk in gebruik, het overzicht in personeelsbeschikbaarheid is duidelijk en het rooster kan je snel en gemakkelijk maken.

Puntos en contra

Wij kunnen helaas het programma niet koppelen met onze kassa maar dit is een klein nadeel.

Respuesta de Horeko Traducir a español

Hoi Soraya, bedankt voor je feedback. Ik ben benieuwd welke kassa leverancier je hebt. We koppelen met een groot aantal kassa leveranciers in de Benelux. ^Sjoerd

Arjanne
Calificación general
  • Sector: Hostelería
  • Tamaño de la empresa: 51-200 empleados
  • Software usado A diario durante 1-5 meses
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 10.0 /10

Super handig!

Revisado el 19/7/2021

Duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Puntos a favor

Erg overzichtelijk en de roosters altijd bij de hand via super handige app.

Puntos en contra

Het in - en uitklokken gaat nog niet altijd even soepel.

Respuesta de Horeko Traducir a español

Hi Arjanne, Thanks for the feedback. We are working hard to keep our software running smoothly! ^Sjoerd

Sabrina
Calificación general
  • Sector: Hostelería
  • Tamaño de la empresa: 11-50 empleados
  • Software usado A diario durante 1-5 meses
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Facilidad de uso
  • Probabilidad de recomendación 9.0 /10

Fijn systeem

Revisado el 15/7/2021

Ideaal hoe de agenda en roosters in mijn telefoon synchroniseren. Alles is overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Puntos a favor

Het gebruiksgemak is top. Vlot en duidelijk.

Puntos en contra

Tot nu toe geen nadelen ontdenkt. Alles werkt soepel

Respuesta de Horeko Traducir a español

Hi Sabrina, thank you for the feedback. Awesome!

Nicole
Calificación general
  • Sector: Hostelería
  • Tamaño de la empresa: 201-500 empleados
  • Software usado A diario durante 1-5 meses
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 10.0 /10

Top app!

Revisado el 15/7/2021

Puntos a favor

Ik vind het onwijs handig dat het gekoppeld is aan mijn agenda. Zo kan ik de diensten goed in de gaten houden.

Puntos en contra

Ik vind het super fijn. Ik kan niks bedenken.

Respuesta de Horeko Traducir a español

Nice to hear that our planning app works for you! ^Sjoerd

Carlo
Calificación general
  • Sector: Hostelería
  • Tamaño de la empresa: 11-50 empleados
  • Software usado A diario durante 1-5 meses
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 8.0 /10

Horeko horeca planner

Revisado el 28/10/2020

Snelle en nette begeleiding

Puntos a favor

Gebruiksvriendelijk
makkelijk te volgen voor de medewerkers

Puntos en contra

Kopieren van roosters incl. de ingevulde namen van de weken ervoor

Respuesta de Horeko Traducir a español

Great review! Thanks :-)

Jan
Calificación general
  • Sector: Hostelería
  • Tamaño de la empresa: 51-200 empleados
  • Software usado A diario durante 1-5 meses
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 10.0 /10

Minder werkuren

Revisado el 6/10/2020

Puntos a favor

Het haalt zoveel administratieve dingen van je schouders. Ideaal voor groot en klein bedrijf.

Puntos en contra

Alles wat administratief met een knop vast teleggen is.

Respuesta de Horeko Traducir a español

Great review! Thanks! ^Sjoerd